+



Je bent wat je eet!


Inmiddels weet iedereen dat! Elimineer daarom ongezonde verwerkte producten, en vul je koelkast met goede dingen. ( het liefst natuurlijk biologisch!) Hier zijn 10 must-have voedingsmiddelen die horen bij een gezond fit leven...

1. Superfoods :

Heerlijk! Niets is beter dan een lekker bakje yoghurt met Chia- en Hennepzaden, Maca poeder, Cacao Nibs, bijenpollen en Goji bessen. Superfoods zitten boordenvol vitaminen, mineralen, enzymen, goede vetten antioxidanten en aminozuren. Bovendien ondersteunen ze een gezonde spijsvertering.

2. Eieren :

Als het je doel is om spieren te kweken, of te behouden, dan zijn eieren onmisbaar in je dieet. Ze bevatten alle essentiële aminozuren die vereist zijn voor optimale groei en het onderhoud van je spieren. Ook bevatten eieren weinig calorieën, zijn ze vrij van koolhydraten, gemakkelijk om te koken, en niet duur.

3. Proteïne :

Eiwit uit kalkoen, rundvlees en kip ondersteunt groei en het onderhoud van spieren. Ook houdt het regelmatig eten van magere eiwitten je metabolisme hoog.

4. Vis :

Rijk aan Omega-3 vetzuren. Deze proteïnebron vermindert ontstekingen, bevordert de vetverbranding en verhoogt de efficiëntie van leptine, een hormoon dat de eetlust vermindert.

5.Groenten en fruit.

Natuurlijk! Ze bieden antioxidanten, vezels, koolhydraten en natuurlijke suikers! Ook helpen deze voedingsmiddelen om je spijsvertering te ondersteunen.

6. Noten, lijnzaad en olijfolie :

Dit zijn een paar favoriete gezonde vetten. Vetten zijn noodzakelijk voor de werking van de hersenen, helpen met het verminderen van ontstekingen, het onderhoud van je bloedsuikerspiegel en het bevorderen van vet verlies.

7. Bruine rijst en zoete aardappelen :

Ja, je kunt zetmeelrijke koolhydraten eten! Ze zijn een bron van energie. koolhydraten helpen je aan brandstof tijdens je workouts. Bruine rijst en zoete aardappelen zijn veelzijdig en smaken geweldig!

8. Vetarme zuivelproducten :

Kwark en Griekse yoghurt zijn heerlijk! vol voedingsstoffen en ze zijn eiwitrijk. Voeg gewoon wat fruit toe en geniet. De vitamine D en calcium in deze voedingsmiddelen bevorderen vetverlies.

9. Water :

Water is nodig om je lichaam te hydrateren, te ontgiften en het zorgt ervoor dat je lichaam blijft functioneren. Zonder voldoende water zal je je traag voelen en ben je niet in staat om optimaal te presteren. Vaak wordt dorst verward voor honger, dus zorg ervoor dat je genoeg drinkt!

10.Krachtige kruiden :

Kurkuma, kaneel, ui en knoflook voegen smaak en voeding toe aan je eten. Van kurkuma is aangetoond dat het anti - kanker effecten heeft, en helpt om vet te verliezen. Kaneel helpt bij de regulering van je bloedsuiker en knoflook bevat belangrijke hoeveelheden zwavelverbindingen die helpen om giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen.
donderdag, januari 30, 2014

0 reacties:

Een reactie posten

 
Top