+Een Super gezonde Groene fruit/groenten Sap met 5 Superfoods!


Ingrediënten:

  • 4 peren 
  • 4 selderijstengels
  • 3 kopjes boerenkool
  • 1 kop verse munt 
  • 1 lepel tarwegras poeder

Stop alle ingrediënten in een (slow) Juicer, voeg 1 eetlepel Tarwegras poeder [NZ] toe aan het geperste sap en Enjoy!

De 5 Superfoods in deze Super Juice:

Peren

De peren in deze Super sap geef het een heerlijke zoete smaak, terwijl het je ook een groot deel aanvoert van de benodigde dagelijkse vezels! Een peer heeft 6 gram vezels, dit sap bevat 4 peren, dat wil zeggen 24 gram vezels uit de peren alleen! De aanbevolen dagelijkse behoefte van vezel 25 tot 30 gram.

Boerenkool

Ja ja... boerenkool! We weten allemaal dat boerenkool de Superfood is met grote voordelen voor je gezondheid. Rijk aanwezig zijn: Vitaminen A, C en K. De voedingstoffen in boerenkool dragen bij aan een goede gezondheid en dragen bij op het verminderen van de kans op het ontwikkelen van kanker aan de gezondheid van het bot en het helpen bij de bloedstolling.

Selderij

Dit sap bevat selderij, die geweldig is voor gewichtsverlies! Selderij is naar verluidt een negatief calorie voedsel, wat betekent dat het je lichaam meer kost om de calorieën te verteren dan dat het voedsel zelf bevat. Super groente dus voor de extra pondjes!

Verse munt

De verse munt in deze Super Juice geeft het een geweldige smaak, terwijl het je ook kan helpen maag problemen te kalmeren, het verbeteren van je huid conditie en helpt je lichaam gifstoffen te elimineren.

Tarwegras poeder:

Van Tarwegras [NZ] is bekend dat het meer dan 70% uit chlorofyl bestaat. Chlorofyl is een Power nutriënt dat je lichaam reinigt en ontgift. Het geeft een Super boost aan je immuunsysteem!

woensdag, augustus 13, 2014

0 reacties:

Een reactie posten

 
Top