+


Appelazijn word in de volksgeneeskunde al honderden jaren gebruikt. Het wordt gebruikt om allergieën, acne, griep, huisdieren en dermatitis te behandelen.  Appelazijn verhoogt het pH niveau, en de alkaliteit in het lichaam. Het is antibacterieel, antiseptisch, antiviraal en anti - schimmel. 400 jaar geleden werd appelazijn al aanbevolen door Hippocrates en ook de Bijbel adviseert het gebruik van azijn om infecties en wonden te behandelen. Het is makkelijk te verkrijgen en het is goedkoop. Appelazijn behandelt een breed scala aan gezondheidsproblemen: Het is een hulpmiddel voor de spijsvertering, het reinigt de huid en het haar. Het beste is om appelazijn te kopen van biologische appels, omdat azijnen die verwerkt zijn, ontdaan zijn van de heilzame voedingsstoffen. Kijk dus voor een natuurlijke ongefilterde biologische appelazijn.

Voedingsstoffen in appelazijn

Appelazijn bevat meer dan 90 verschillende voedingsstoffen zoals kalium, calcium, magnesium, chloor, koper, ijzer, fluor en natrium. Appelazijn bevat ook twee ketonen, 13 soorten carbonische zuren, diverse mineralen, sporenelementen, aminozuren en vezels uit appelpectine. Appelazijn bevat veel vitamine C en enkele hoeveelheden vitamine A, B1, B2, B6 en E. Azijnzuur is een van de belangrijkste ingrediënten in appelazijn. Deze verbinding zorgt ervoor dat er energie vrijkomt uit vetten en koolhydraten, waardoor appelazijn een ideaal hulpmiddel is om gewicht te verliezen.

Verminder maagzuur met appelazijn

Appelazijn wordt al lange tijd gebruikt als een hulpmiddel voor de spijsvertering. Het verhoogt de zuurgraad van de maag, die weer helpt om eiwitten en andere voedingsmiddelen beter te verteren. Voor weinig maagzuur of trage spijsvertering is appelazijn een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel. Voeg een theelepel appelazijn toe aan een glas water (warm of koud) en neem een slokje bij elke maaltijd. U kunt ook een theelepel toe voegen aan een karaf of fles met water en deze gedurende de dag opdrinken. Dit houdt de pH van het lichaam in een alkalische toestand, maar alleen drinken voor of na een maaltijd!

Haren laten groeien en de hoofdhuid reinigen met appelazijn

Voor de behandeling van infecties van de sinussen of allergieën, kan je een kleine hoeveelheid appelazijn drinken om slijm op te lossen en de sinussen vrij te maken. Appelciderazijn kan ook worden gebruikt als een haarspoeling om een evenwichtige pH te verkrijgen die haargroei en gezondheid van de hoofdhuid bevorderd en het helpt ook tegen roos.

Een appel per dag...

Appelazijn is goedkoop, gemakkelijk te verkrijgen, makkelijk te gebruiken en het heeft geen bijwerkingen. Appelazijn heeft vele helende vermogens. Het is een ouderwetse remedie uit grootmoeders keuken die een traditie van genezing naar de moderne tijd brengt.
donderdag, oktober 03, 2013

1 reacties:

  1. Shinhwa World 메리트카지노 also reported $44 million in nongaming income from resort rooms, points of interest, restaurants and property sales, as Korean domestic visits to Jeju picked up. Our staff has researched the Chinese betting market and located the key thing} data for Chinese bettors. The Netherlands has an extended tradition of betting and has now moved on-line.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Top